Na 2 maanden terug te zijn in Nederland kreeg ik een mailtje van Anna. Ze vertelde mij dat het geld dat ik overgemaakt had voor de volleyballen en –netten goed is aangekomen. Daarnaast had ze al de spullen deze week langsgebracht en foto’s gemaakt. Wat ben ik blij dat alles goed is aangekomen! En het is natuurlijk super leuk om sommige kinderen weer even op de foto’s te zien. Anna vertelde ook dat de kinderen het nog af en toe over ons hebben, dus we hebben een indruk op deze kinderen achter gelaten.

Ik ben blij dat ik een beetje heb kunnen bijdragen aan meer plezier van de kinderen op de school en dat ze mijn lievelingssport kunnen uitoefenen. Wel weet ik zeker dat ik nog meer geld volgend jaar wil gaan ophalen met de kerstactie en misschien weer met een volleybaltoernooi, want het is nog kei hard nodig. Zo kan de nieuwe groep nog meer kinderen helpen. Ik weet in ieder geval zeker dat ik graag nog een keer terug wil naar Bolivia en ik van de reis super veel geleerd heb.