Wat we zondag gingen doen, was een verassing voor ons. Het enige wat we wisten, was dat we gingen wandelen. Ons werd verteld dat we stevige schoenen aan moesten doen die nat mochten worden en dat we onze zwemkleding mee moesten nemen. Annemieke en Anna kwamen ons ophalen.

Na een klein uurtje rijden, kwamen we aan bij de bergen. We klommen omhoog, maar een pad was nergens te bekennen. We zijn maar terug gelopen en via een andere weg en op pad gegaan richting de rivier. Toen we daar waren, kwamen we er al snel achter dat drogen voeten er niet in zat. We moesten dwars door de rivier over de keien en af en toe konden we via een doorsteek over een paadje langs de rivier lopen. Iedereen vond het geweldig! Het uitzicht was fantastisch. Hier en daar klommen we door de watervallen en door de versnellingen van de rivier. Af en toe moesten we er zelfs zwemmend doorheen. Een heel avontuur!

Na de wandeling was iedereen uitgeput en verbrand. We gingen lekker lunchen op een gezellig plekje midden in de natuur. Ondanks dat er veel vliegjes zaten, was het erg gezellig.