¡Hola!

Net voordat de zomervakantie begon, hebben wij te horen gekregen dat wij de nieuwe expeditieleden zijn voor schooljaar 2019-2020. Voorafgaand aan deze bekendmaking hebben we een hele sollicitatieprocedure doorlopen met het schrijven van een brief en het geven van een presentatie.

Direct nadat we te horen hadden gekregen dat wij zullen deelnemen aan expeditie Jacob Roelands, hebben we al een beetje kennis gemaakt met de groep en hebben we al een app (DuoLingo) gedownload waarmee we Spaans kunnen leren. Om elkaar nog wat beter te leren kennen voordat we aan het werk moeten hebben we de laatste zondag van de vakantie een kennismakingsdag gehad. De sfeer zat er tijdens de kennismaking al goed in. Die dag hebben we spelletjes gedaan en hebben we geluncht.

Ondertussen zijn we al twee weken druk bezig met voorbereidingen voor de kerstactie. We zijn bijvoorbeeld bezig met activiteiten bedenken, posters maken en presentaties voorbereiden. We kijken nu al uit naar de grote dag!

Uiteraard is iedereen al bezig met het geld inzamelen voor de reis om in april naar Bolivia te gaan. Dit geld staat los van de opbrengst van de kerstactie en vraagt ook nog een behoorlijke inzet. We hopen iedereen te ontvangen tijdens de kerstactie op het Jacob-Roelandslyceum op vrijdag 20 december.

Floor, Laura, Jasmijn,  Nienke, Naomi, Bram, Dirk, Mila, Lora, Shelley, Annely en Lieke