Het is nu bijna zover, de kerstactie! Na er maanden naartoe te werken met ups en downs gaat het eindelijk gebeuren. Wij hebben er SUPER veel zin in, jullie ook? Met onder andere snacks and drinks, silent disco, voetbaltoernooi, brugklasmarkt, plantjesmarkt en nog veel meer gaan wij er vrijdag 23 december een FAN-TAS-TI-SCHE dag van maken!

Laten we beginnen bij het begin. Na een spannende selectie werden wij een groep die elke week bij elkaar kwam om plannen te maken voor deze dag. Na ons topkraampje bij het AWESUMMER festival zijn we dan ook echt gestart met het organiseren van de kerstactie 2022. We zijn begonnen met brainstormen en een plan bedenken wat we allemaal wilden op de dag. Hieruit zijn een aantal activiteiten gekomen die we hebben ingedeeld in verschillende ruimtes rond de school. We hebben grote en kleine activiteiten waar we allemaal zoveel mogelijk geld mee hopen op te halen voor Bolivia.  Toen we een plan hadden zijn we gaan rondbellen om zoveel mogelijk activiteiten en spullen te gaan regelen die we op de dag nodig gaan hebben. Wij zijn super benieuwd hoe het wordt en we hopen jullie ook!

Tot 23 december!