Vandaag begonnen we met vroeg opstaan, 05:00 om precies te zijn. Dit is omdat we dit weekend gaan wandelen samen met onze gids Remy. We reden aan om 06:00 om een rit van 3 uur te maken. We hebben ontbeten in het dorpje Tarata, een broodje met groentes en chorizo worst.

Vervolgens reden we door de bergen naar de plek om te wandelen, een lekker muziekje aan en gaan met die banaan. We reden door een prachtig landschap, het bleef maar veranderen. Denk aan mooie groene bergen. We gingen wandelen in een canyon, wel geteld 400 meter diep. Toen we eenmaal beneden waren hebben we gezwommen onder een waterval. Volgens onze gids was het water voor Hollanders warm, ik kan jullie vertellen, dat was het niet. Het zwemmen was heerlijk, dit omdat we bij de wandeling naar beneden hard hebben gezweet. Terug naar boven, best een zware tocht. Iedereen in zijn eigen tempo.

Toen we terug boven waren aangekomen, gingen we dino afdrukken bekijken. Er stonden er heel veel in torotoro. Jurian(biologie docent en een van de begeleiders) was helemaal in zijn sas, hij vond het ge-wel-dig!

Al met al was het een uitputtende maar mooie dag. Morgen gaan we nog een paar mooie wandelingen maken. Ik (Kieran) schrijf deze blog nu terwijl we bij het kampvuur muziek aan het maken zijn en sterren aan het kijken zijn Een heerlijke “vibe” al zeg ik het zelf. Hasta mañana.

Kieran